Selecteer een pagina

De beste trouwlocaties voor jullie speciale dag

Beste trouwlocaties

Wat zijn de top 3 beste trouwlocaties? Je trouwdag is een van de belangrijkste dagen van je leven, dus is het logisch dat je alles perfect wilt hebben. Dat geldt ook voor het kiezen van de juiste locatie voor je huwelijk. Willen jullie trouwen op een zandstrand met het geluid van golven op de achtergrond? Of wil je liever je geloften uitwisselen in een vorstelijk kasteel? Misschien zie je een buitenceremonie voor je, omringd door bloeiende bloemen? Wat je visie ook is, er is zeker een trouwlocatie die aan je wensen voldoet. Hier zijn drie van de beste opties om te overwegen.

Trouwen op het strand

Niets zegt meer romantiek dan trouwen op een prachtig strand. Een strand is een ideale plek om prachtige trouwfoto’s te maken. Als je op zoek bent naar een relaxte sfeer waar je echt kunt genieten van je speciale dag, dan is trouwen op het zand zeker een aanrader. Bovendien zijn er over de hele wereld genoeg adembenemende stranden om uit te kiezen, dus je vindt er zeker een die precies bij je past. Zorg er wel voor dat je het niet erg vindt om zand in je schoenen te krijgen!

Trouw in een kasteel

Als je droomt van een sprookjeshuwelijk, dan moet trouwen in een kasteel zeker bovenaan je lijstje staan. Er is iets met kastelen dat luxe en weelde uitstraalt, waardoor ze het perfecte decor vormen voor jullie grote dag. Bovendien, wie kan zeggen dat hij in een kasteel is getrouwd? Het wordt zeker een dag die je voor altijd zult koesteren.

Trouwen op een buitenlocatie

Als jullie graag buiten zijn en jullie speciale dag willen vieren omringd door de natuur, dan is een buitenlocatie beslist een aanrader. Er zijn overal ter wereld prachtige buitenlocaties, van uitgestrekte landgoederen tot glooiende hellingen. Zorg er alleen voor dat je een datum kiest waarop er weinig kans op regen is, zodat jij en je gasten van de dag kunnen genieten zonder je zorgen te maken over slecht weer.

Conclusie 

Wat je droom ook is voor je trouwdag, er is zeker een locatie die aan je wensen voldoet. Als je op zoek bent naar een romantische strand omgeving, waarom trouw je dan niet op het zand? Of als je een sprookjeshuwelijk rechtstreeks uit een sprookjesboek wilt, overweeg dan het huwelijk te sluiten in een vorstelijk kasteel. En als je graag buiten bent, overweeg dan je grote dag te vieren op een buitenlocatie midden in de natuur. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Meer blogs

Hoe plan je een eco-vriendelijke bruiloft

Hoe plan je een eco-vriendelijke bruiloft

Het plannen van een bruiloft is een spannende tijd, maar het kan ook overweldigend zijn. Met zoveel details om rekening mee te houden, is het gemakkelijk om het grotere geheel uit het oog te verliezen. Nu steeds meer bruidsparen op zoek zijn naar een...

Lees meer
Bruiloft bedankjes voor jouw grote dag

Bruiloft bedankjes voor jouw grote dag

Je bruiloft, dé dag waarop je samen met je geliefde viert dat jullie enorm veel van elkaar houden. Hoewel de bruiloft met name bedoeld is voor jezelf is het ook van belang om te denken aan alle andere gasten. Zo ook als het aankomt op een leuk bedankje voor de...

Lees meer