Selecteer een pagina

Waarom een Bruiloft Videograaf?

David  trouw videograaf

Waarom een Bruiloft Videograaf?

Hoi! Ik ben David en ik ben sinds 2018 een bruiloft videograaf. Regelmatig krijg ik de vraag waarom mensen een videograaf inhuren op hun bruiloft. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat een trouwdag voorbij vliegt! Wat is er mooier dan een blijvende herinnering te hebben aan de mooiste dag van jullie leven?! Dit kan met een trouwfilm! Hierin worden zowel kleine momenten, die je zelf meestal niet eens doorhebt en de belangrijkste momenten vastgelegd.

Doel van een bruiloft videograaf

Mijn doel als videograaf is om ervoor te zorgen dat jullie de mooiste dag uit jullie leven kunnen herbeleven. Dit doe ik door deze momenten vast te leggen en na de bruiloft te monteren.

Een mooie aanvulling op de trouwfilm, zijn de beelden die ik maak met een drone. Dit levert prachtig materiaal op van de omgeving waarin jullie trouwen. Ook is het hartstikke leuk om deze drone bijvoorbeeld in te zetten tijdens de groepsfoto.

Naast een bruiloft videograaf, is het ook hartstikke leuk om de bijzondere dag in foto’s terug te zien. Een fotograaf is daarom niet te missen. In een andere blog gaan we dieper in op trouwfoto’s inspiratie.

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Neem een kijkje op de website van David.

Bezig met de voorbereidingen voor de bruiloft? Lees dan onze blog over vijf stappen voor het plannen van een bruiloft.

 

Meer blogs

DIY-trouwdecoraties: creatieve ideeën om geld te besparen

DIY-trouwdecoraties: creatieve ideeën om geld te besparen

Creatieve ideeën om geld te besparen Ben je bezig met het plannen van je droombruiloft en op zoek naar creatieve ideeën om geld te besparen op trouwdecoraties? Zoek niet verder! In dit artikel zullen we een verscheidenheid aan doe-het-zelf (DIY) trouwdecoraties...

Lees meer
Welk trouwpak past bij jou?

Welk trouwpak past bij jou?

Schitterend uitzien op jouw bruiloft met een trouwpak Iedere man wil een trouwpak dat aansluit op zijn behoefte. Het is daarom belangrijk om te weten welke mogelijkheden er zijn in de wereld van trouwpakken. Er zijn enorm veel mogelijkheden, waardoor het kan zijn dat...

Lees meer