Selecteer een pagina

Waarom een Bruiloft Videograaf?

David  trouw videograaf

Waarom een Bruiloft Videograaf?

Hoi! Ik ben David en ik ben sinds 2018 een bruiloft videograaf. Regelmatig krijg ik de vraag waarom mensen een videograaf inhuren op hun bruiloft. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat een trouwdag voorbij vliegt! Wat is er mooier dan een blijvende herinnering te hebben aan de mooiste dag van jullie leven?! Dit kan met een trouwfilm! Hierin worden zowel kleine momenten, die je zelf meestal niet eens doorhebt en de belangrijkste momenten vastgelegd.

Doel van een bruiloft videograaf

Mijn doel als videograaf is om ervoor te zorgen dat jullie de mooiste dag uit jullie leven kunnen herbeleven. Dit doe ik door deze momenten vast te leggen en na de bruiloft te monteren.

Een mooie aanvulling op de trouwfilm, zijn de beelden die ik maak met een drone. Dit levert prachtig materiaal op van de omgeving waarin jullie trouwen. Ook is het hartstikke leuk om deze drone bijvoorbeeld in te zetten tijdens de groepsfoto.

Naast een bruiloft videograaf, is het ook hartstikke leuk om de bijzondere dag in foto’s terug te zien. Een fotograaf is daarom niet te missen. In een andere blog gaan we dieper in op trouwfoto’s inspiratie.

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Neem een kijkje op de website van David.

Bezig met de voorbereidingen voor de bruiloft? Lees dan onze blog over vijf stappen voor het plannen van een bruiloft.

 

Meer blogs

Hoe plan je een eco-vriendelijke bruiloft

Hoe plan je een eco-vriendelijke bruiloft

Het plannen van een bruiloft is een spannende tijd, maar het kan ook overweldigend zijn. Met zoveel details om rekening mee te houden, is het gemakkelijk om het grotere geheel uit het oog te verliezen. Nu steeds meer bruidsparen op zoek zijn naar een...

Lees meer
Bruiloft bedankjes voor jouw grote dag

Bruiloft bedankjes voor jouw grote dag

Je bruiloft, dé dag waarop je samen met je geliefde viert dat jullie enorm veel van elkaar houden. Hoewel de bruiloft met name bedoeld is voor jezelf is het ook van belang om te denken aan alle andere gasten. Zo ook als het aankomt op een leuk bedankje voor de...

Lees meer