Selecteer een pagina

Webwedding

Jouw budget trouwwebsite in no-time klaar!

Hoe het werkt

Wist je dat een website voor jullie bruiloft niet duur hoeft te zijn? Welkom bij WebWedding. Ik heb dit platform opgericht omdat ik wil bijdragen aan de bijzondere dag die jullie gaan beleven! Jullie willen een mooie website waar alle informatie op komt te staan voor de grote dag, maar tegelijkertijd weten we allemaal dat een bruiloft duur kan zijn! Daarom bieden wij middels een eigen werkwijze een budget trouwwebsite aan die helemaal aangepast is naar jullie wensen. Alle informatie vind je op deze pagina!

3 redenen om een trouwwebsite te laten bouwen

Vertel jullie liefdesverhaal

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet? Wat vinden jullie zo leuk aan elkaar? Harstikke leuk om dit op de website te plaatsen.

Deel informatie met gasten

Wat moeten jullie gasten echt weten? Waar worden ze verwacht en hoelaat? Handig om al deze informatie overzichtelijk op de website te plaatsen.

Introduceer de ceremoniemeester(s)

Introduceer de ceremoniemeester(s) via de website. Op deze manier weten de gasten direct bij wie ze terecht kunnen.

Onze 3 templates

Let op: het gaat bij de templates om de indeling van de website.
De foto’s, kleuren en de onderdelen van de website zijn allemaal aanpasbaar.

‘Short yet pure’

Short Yet Pure Template

‘Stories to tell’

‘Easy on the eyes’

“door jou weet ik wat liefde is”

*alle bedragen zijn exclusief BTW.

*alle bedragen zijn exclusief BTW.

*alle bedragen zijn exclusief BTW.

De werkwijze van Web Wedding

Zijn jullie enthousiast geworden over Web Wedding en willen jullie graag een website laten maken door ons? Super leuk! Graag leg ik je uit wat de volgende stappen zijn, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Vul eerst het formulier in hiernaast. Nadat jullie deze hebben ingevuld, krijgen jullie een e-mail van mij met een linkje naar een formulier. Vul dit formulier volledig in et voilà. Ik ga aan de slag met jullie website!

Wij willen graag

13 + 9 =